Övriga tjänster

Vi kan hjälpa dig med det mesta

Förutom förstklassig billackering kan vi erbjuda ett flertal andra tjänster inom bilreparation och anpassning. Kom in med din bil så hjälper vi dig på bästa sätt. Vi är en flexibelt och erfaren arbetsgrupp som brukar kunna lösa det mesta och vi utlovar alltid ett trevligt bemötande och god kommunikation genom hela processen.

Här går vi igenom några exempel på tjänster vi erbjuder. Är det något särskilt du behöver hjälp med som du inte hittar här, kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig!

Plastreparation

Har du fått en skada på en del av bilen som är av plast, till exempel stötfångare eller strålkastare, så ordnar vi det. I vår plastverkstad har vår egen plastreparatör allt som behövs för limma, svetsa, forma och slutligen lacka plasten så att delen blir som ny igen.

Plåtslageri

Vi har även en plåtverkstad där vi kan reparera alla typer av plåtskador, både mindre bucklor och större skador på hela karossen som efter en kollision. Vi ser alltid till att ta fram en totallösning på reparationen så att bilen blir som ny igen.

Rutinkontroller och snabba reparationer

Vare sig det gäller en rutinkontroll av din bil, utan egentlig misstanke om ett konkret fel, eller om du är i behov av en snabb reparation av exempelvis en motordel, kan vi stå till tjänst. Våra mekaniker är erfarna och kan snabbt identifiera problem, samt åtgärda dessa.

krockskadad bil före efter billackering Stockholm

Allt inom bilreparation i Stockholm