Om oss

Specialister på billackering

Hos oss får du hjälp av kunniga och erfarna bilreparatörer med en helhetslösning för dig och din bil. Vi är specialister på billackering och gör större och mindre lackarbeten på både personbilar och transportfordon.

Hos oss får du alltid ett gott bemötande, ett bra pris och framför allt ett perfekt utfört arbete som gör att din bil ser ny ut igen.

Kontakta oss idag om du har några frågor eller behöver hjälp med billackering i Stockholm!

Nöjda kunder i hela Stockholm

Vi har kunder i hela Stockholm med omnejd som vi hjälpt med billackering och andra reparations- och anpassningstjänster genom åren. Det våra kunder uppskattar med oss är att vi alltid erbjuder en helhetslösning på reparationen och att vi har en bredd som gör att vi kan fixa det mesta inom billackering, från mindre repor till större karosskador. Dessutom håller vi bra priser och ser alltid till att ge ett gott bemötande och ha en tydlig kommunikation med våra kunder genom hela uppdraget.

Att göra våra kunder nöjda gör det roligt att gå till jobbet, och bidrar dessutom till att vårt rykte sprider sig. Det tycker vi är rätt sätt att växa som företag!

Blå bil billackering Stockholm

Din bilspecialist i Stockholm